מאגר פרופיל U – מציע לכם ליהנות ממגוון מנחי סדנא, מרצים, יועצים, מאמנים ואנשי בידור. כאן תמצאו מנוח חיפוש ידידותי למשתמש שיאפשר לכם למצוא בדיוק את הסדנא שחיפשתם, ואת המרצים המובילים בארץ – כל אחד בתחומו. המאגר הרב-תחומי הישראלי של מרצים, מנחי סדנאות ויועצים מאפשר לכם ליהנות מכל הטוב הזה ללא עמלות תיווך. יצירת קשר ישיר עם מעניק השירות – מייל או טלפון אישי. תוכלו למצוא את מנחה הסדנא, המרצה או המאמן לפי סיווג של תחום או סוג השירות.
רקע מקצועי:
מרצה לנוער בסיכון ועוד במכללת אונו קריית אונו וקמפוס הנמל חיפה
קבס"ית וותיקה 28 שנים
רקע מקצועי:
קצינת מודיעין ב-8200 ומפקדת קורס חובלות (רס"ן).
ממקימי מערכת ההדרכה של חברת החשמל, מדריכה ראשית, הקמתי וניהלתי את המחלקה לקשרי ציבור בחברה.
ת. שני בהצטיינות בהכשרת מנהלים ופיתוח תכניות לימודים (אוניברסיטת חיפה) ו-MBA.
פיתחתי ולימדתי תכנית תלת שנתית למנהיגות חינוכית ו-למידה חברתית רגשית באמצעות אקדמית גורדון.
מתנדבת בעמותת בוגרי 8200 ובמערכת החינוך - ליווי מנהלי בתי ספר וצוותי מתנ"סים בתחומי קבלת החלטות
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
בעל ניסיון ניהולי עשיר מרצה בתחום ניהול חינוך ויהדות
מלווה מנהלים
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
מלווה אישית ומנחת קבוצות בתחומי בריאות נפשית ורוחנית איזון פנימי, תודעה גבוהה והחיבור בין גוף לנפש. מסייעת לאנשים למצוא שקט נפשי, להתמודד עם סטרס ולהתחבר לערכים ולמטרות שלהם. תקשורת בריאה במערכות יחסים מערכות יחסים זוגיות, וגם את ההתמודדות עם פחדים חברתיים, חרדות וקשיים בהשתלבות בסביבה. שיפור קשרים בעבודה, עם חברים ומשפחה.
ווילנס (Wellness) והתחדשות חיבור בין גוף לנפש, משדר התחדשות ואור, וכולל את כל מה שקשור לשיפור איכות החיים, נשימות, תרגולים ובריאות כללית.
מגיעה מתוך שליחות אישית חיבור בין גוף לנפש ניסיון עשיר בליווי תהליכי שינוי וצמיחה. את דרכי בתחום התחלתי מתוך מחלה אישית וחיפוש אישי אחר שקט פנימי והיום לאחר הכשרה מעמיקה בתחום ה- NLP, תואר שני בייעוץ ארגוני ותהליכים קבוצתיים בהנחיית סדנאות רבות, אני מרגישה שליחות להעניק לאחרים כלים להתמודדות עם הלחצים והאתגרים של היומיום .
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
בשנת 2013 הקמתי את החברה הראשונה שלי - "אנחנו סדנאות" - גן עדן קטן ליזמים חברתיים שרוצים לשנות את העולם ולארגונים שרוצים להרוויח עוד קצת מהעובדים שלהם והקהילה שבה הם מתנהלים.
אני יועצת ארגונית ויזמת חברתית נלהבת שזוכה לעבוד, ללמוד וללמד בארגונים הגדולים (צה"ל, משטרה, משרד הבטחון ועוד...)
אני מאמינה שכולנו צריכים (ויכולים) לחיות את התשוקות שלנו בעוצמות הגבוהות ביותר שאפשר, להנות מהעשייה שלנו ולהיות משמעותיים בה.
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
מרצה ,מורה ליוגה מוסמכת ,מטפלת באנשים בכלים NLPולחות מסמרים .
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
צלם קולנוע וסטילס, מרצה לצילום במכללת מנשר ומרצה במועדונים שונים. יוצר ספרי צילום, מציג בתערוכות בחו"ל.
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
ד"ר בתחום ניהול קונפליקטים בין הורים לילדים, ניסיון של יותר מ 20 שנים במערכת החינוך, יועצת חינוכית, מנחת קבוצות, מאמנת אישית LIFE COACH, מפתחת קלפים טיפוליים, מפתחת תכנית מודעות עצמית במערכת גפן.
נושא ההרצאה
רקע מקצועי:
מדריכת מסעות לפולין | גרמניה | הונגריה, סביב שואת היהודים בני המקום, מדריכה במוזיאון "יד ושם" ובמוזיאון "בית העדות" בניר גלים. מעבירה הרצאות וסדנאות מגוונות סביב נושא השואה, מהן ניתן ללמוד על רוח האדם, מנהיגות, עבודת צוות, העברה בין דורית, תיאולוגיה, גבורה, עזרה הדדית ועוד.
נושא ההרצאה